Publicador de continguts


Bons de descompte 2023


22 de març de 2023

Recull de diferents campanyes de DESCOMPTES EN COMPRES I OCI que tens disponibles. Consultau a cada web el funcionament i els comerços participants per a poder organitzar les vostres compres.

Vals PalmaActiva, de descompte a comerços de Palma. A partir d'un consum mínim de 16 euros pots aconseguir 10 euros de descompte. Només es podran acumular fins a 3 vals a cada establiment; això són 30 euros de descompte per 48 euros de despesa. Actualització de l'inici de la campanya: 12 d'abril. Al web podràs consultar els establiments adherits.

Bons de comerç Illes Balears. Bons de compres a diferents municipis de les Illes que es poden bescanviar a qualsevol establiment adherit. Cada persona disposa de 4 bons de descompte que tenen per valor 15 € cadascun i que es poden fer servir de cop en diferents llocs amb un compra mínima de 30 € per cada un. Consulta'n les condicions.

Bons turístics per a residents. Subvenció de fins a 100 € per a estades en allotjaments turístics en una illa diferent a la que resideixes. Amb una reserva mínima de 2 nits per a estades entre l'1 i el 30 de juny i de l'1 de setembre al 15 de novembre de 2023. Més info i sol·licitud.

Bons de compra Producte de Mallorca. 5 bons de descompte de 20 € cadascun per a compres de productes artesans, ecològics, D.O. o IGP de Mallorca, realitzades entre el 14 de març i el 12 de maig. Fins a un màxim de 100 € de descompte per persona. Més informació i comerços possibles.