Publicador de continguts


Cort signa amb el Palmer Bàsquet Mallorca Palma l’acord d’ús de les instal·lacions de Son Moix


13 de setembre de 2023

Palma, 12 de setembre de 2023.- El tinent de batle d’Esports, Javier Bonet, i el vicepresident del Club Palmer Bàsquet Mallorca Palma, Bartomeu Verger, han signat aquest dimarts el document regulador d’autorització administrativa pel qual l’equip podrà fer ús de la pista de Son Moix per a la celebració de partits i entrenaments oficials.

El regidor ha donat la benvinguda al club a la pista central, on s’ha duit a terme el primer entrenament, i els ha traslladat el suport del consistori.

“És un orgull per a Palma poder acollir dos equips de LEB Plata a Son Moix”, ha indicat, i ha afegit que els clubs poden “comptar sempre amb el suport de l’Ajuntament per a complir els seus reptes”.

El document d’autorització d’ús d’aquest espai esportiu té una durada màxima de quatre anys, i estableix diferents obligacions per part del club, com ara la presentació del calendari de la temporada, i el control de taquilles, entrades, accessos, acreditacions de premsa o els serveis sanitaris, entre altres aspectes.

També recull les directrius que s’aplicaran quan existeixi una situació de coincidència de competicions.

En aquest cas, prevaldrà l’autorització administrativa concedida amb anterioritat, però, no obstant, l’IME habilitarà per a l’equip que no pugui utilitzar les pistes, altres infraestructures municipals, com ara el pavelló Toni Pizà.