Publicador de continguts


L'Ajuntament millora els escocells del carrer Miquel dels Sants Oliver i del barri d'Es Pil.larí


14 de febrer de 2023

Durant aquest mes s'estan realitzant actuacions per eixamplar els escocells, dotar-los de més terra i reparar desperfectes provocats per les arrels al paviment

Aquestes actuacions s'emmarquen al pla d'arbrat que te per objectiu millorar la qualitat dels arbres dels carrers

Palma,  14 de febrer de 2023.-L'Ajuntamentde Palma, a través de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, ha iniciat aquestes setmanes diferents actuacions de reparació i millora dels escocells que tenen per objectiu millorar la qualitat de vida dels arbres situats als carrers de Palma.

Així, per una banda, s'està fent feina al carrer Miquel dels Sants Oliver, al barri d'Es Fortí, on es varen sembrar nous arbres a finals de desembre. En aquest carrer es va substituir arbrat que per les seves dimensions i ubicació era de risc per uns 30 exemplars nous de les espècies albrícies i Eugenias, més adequades a l'entorn.

Aquesta actuació s'està culminant aquest mes de febrer amb les obres per eixamplar els escocells i reparar els desperfectes que l'arbrat havia originat al paviment , a més de dotar-los de més terra i d'una cota adequada per garantir el creixement del nou arbrat.

En la mateixa línea s'està actuant també a 22 posicions d'Es Pil.larí  situades als carrers Bernat Jofre, Maria de Salas, Francesc de Sales Aguiló i Maria Mut. En aquests espais es manté l'arbrat ja que no presenta risc però s'està fent feina per millorar els escocells i dotar-los de més terra.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023