Publicador de continguts


L'IME arrenca la nova programació trimestral de Barridiades a Son Sardina


31 de març de 2023

El programa és gratuït i arribarà a tretze barris de Palma durant el segon trimestre de l'any 

El projecte de Barridiades pretén dinamitzar els barris a través de l'esport amb una àmplia proposta d'activitats setmanals

Palma, 31 de març de 2023.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza una nova edició de Barridiades, amb una nova proposta de tretze jornades que es duran a terme tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma. Aquest programa ludicoesportiu és completament gratuït i començarà demà dissabte a Son Sardina,  a la plaça dels Molins d'Aigua.

Les activitats estan dirigides al públic infantil i inclouen esports com bàsquet, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs o cotxes de pedals. 

A més, tots els participants reben un diploma esportiu personalitzat i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

El projecte de Barridiades pretén dinamitzar els barris a través de l'esport i fomentar valors com l'esportivitat, la tolerància, la integració, l'educació i els hàbits saludables. Per a assolir aquests objectius l'IME proposa tretze jornades per al segon trimestre de l'any. 

El mes d'abril tindran lloc a les següents dates i barris: el dia 1 a Son Sardina, el dia 8 al Terreno, el dia 15 al Viver, el dia 22 al Coll d'en Rabassa i el 29 a Santa Catalina 

Per al mes de maig s'han programat també quatre sessions: el dia 6 a Nou Llevant, el dia 13 a la Torre d'en Pau, el dia 20 al parc de Son Dameto i el 27 a Son Fortesa Nord.  

Durant el mes de juny, Barridiades dinamitzarà el dia 3 la Vileta, el dia 10 Sant Jaume, el 17 Son Espanyolet, i finalitzarà el seu recorregut trimestral el dia 24 a Son Cladera.