Publicador de continguts


La campanya de vals de PalmaActiva es reprendrà dia 12 d'abril


3 d’abril de 2023

Palma, 31 de març de 2023.- La campanya de vals de descompte de PalmaActiva, iniciada el dilluns 27 de març i que es va haver de suspendre per problemes tècnics, es tornarà a posar en marxa el dimecres 12 d'abril (a partir de les 10 hores).

Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que "des de PalmaActiva hem estat fent feina de manera constant amb el proveïdor informàtic per a reprendre la campanya amb totes les garanties i condicions de seguretat".

Addicionalment, des de PalmaActiva s'està contactant amb els comerços adherits per tal de solucionar les incidències acumulades durant les hores en què la plataforma va estar en funcionament. "Entenem que pot resultar inoportú reprendre la campanya just abans dels dies de Setmana Santa i per aquesta raó hem decidit rellançar-la dia 12 d'abril", explica el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació.

A part de dia 12 d'abril, els altres dies d'alliberament de vals seran el 26 d'abril i 12 de maig, els dos dies també a les 10 hores. Vilà explica que, atenent les peticions del Gremi de Llibreters, el segon repartiment de vals serà passat Sant Jordi.

"Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació reiteram les disculpes per tots els inconvenients causats per aquesta situació i agraïm la comprensió rebuda", afirma el president de PalmaActiva.