Publicador de continguts


Més de 9.600 persones s'han inscrit al Mes de l'Ocupació


16 de febrer de 2023

Palma, 16 de febrer de 2023.- El batle de Palma, Jose Hila, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, han conegut avui de primera mà com s'està desenvolupant el Mes de l'Ocupació de PalmaActiva. La iniciativa, que es du a terme a la seu de PalmaActiva al carrer del Socors, compta amb la participació de 36 empreses que ofereixen 1.262 llocs de feina. Esdevé un punt de trobada en què responsables de recursos humans d'empreses que cerquen personal poden entrevistar persones en recerca activa de feina.

"Hem posat a l'abast de la ciutadania una eina més per a aquelles persones que no tenen feina o que volen millorar les seves condicions laborals", ha dit el batle, que ha afegit que "el Mes de l'Ocupació suposa una oportunitat de canvi. Apostam per la qualitat de les ofertes de feina de manera que les empreses oferents han de complir uns requisits per tal d'assegurar el compliment d'un estàndard de qualitat."

"Enguany hem apostat per un canvi de format per tal de donar més possibilitats de trobar feina als assistents. Els altres anys se celebraven una o dues jornades de la Fira de l'Ocupació, la qual cosa al final esdevenia en un intercanvi de currículums", ha explicat el regidor Jordi Vilà, qui ha puntualitzat que "amb el format d'enguany els aspirants tenen entrevistes directament amb el departament de recursos humans de les empreses contractants." El regidor ha explicat que ja s'hi han inscrit més de 9.600 persones.

La iniciativa, que es perllongarà fins al pròxim 7 de març, ha comptat amb 1.236 assistents durant les 6 primeres jornades. Les inscripcions encara són obertes. Per tant, les persones interessades a assistir-hi es poden inscriure a la pàgina web de PalmaActiva.

Les empreses que han participat avui en el Mes de l'Ocupació han estat Ávoris Corporation (la qual oferia 23 llocs de feina) i Puro Group (amb 20 llocs de feina).

Els perfils que se cercaven avui eren:

 • AVORIS
  • administratiu/iva
  • administratiu/iva comptable
  • agent de viatges
  • auxiliar administratiu/iva
 • PURO GROUP
  • ajudant/a de cambrer/a
  • recepcionista/telefonista
  • ajudant/a de cuina

Demà divendres participaran en el Mes de l'Ocupació Mac Hotels (ha de cobrir 17 llocs de feina) i Allsun Hotels (n'ofereix 69).

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023